Mot Mjölby!

Japp, i morgon drar jag iväg mot Mjölby till kusin vitamin(er) !
Ska bli jättekul att få träffa de igen, vi ska sjunga singstar, rida islandshäst, hälsa på Albin, ha picknick(?), kanske handla m.m. :-)  
Vi kanske skulle till Tikanäs också om det var fint väder, *hoppashoppashoppas*
det ska bli jättekul att få träffa Sara igen, det var typ ganska så exakt ett år sen vi träffades..

Och så är det bara jättelite dagar kvar tills Linnea kommer!! kommer bli helt galet fantastiskt kuul!
Och så är det bara åtta dagar kvar till Thailand!! kan inte fatta det!! det var typ 56 dagar kvar när vi beställde resan!

Sunny och Fleur mår bara bra nu igen, jätteskönt! Sunny har betat i typ 2,5 timme, och hon är bara bra (-:

Men nu ska jag packa, för det har jag inte gjort än ;( ;)

Pusshejs<3

Vill ha..

Idag har jag en tråkig dag då jag ligger hemma med feber och det finns inget kul på tv.
Så idag har jag suktat efter både dyra och billigare saker som jag kan tänka mej att ha i min sommargarderob :-)


1. Solglasögon,, kommer från Dior , 2700 kronor.
2. Chockrosa Kuvertväska, kommer från Marc Jacobs , 315.00 pund.
3. Svarta skor med klack, kommer från Skopunkten, 299 kronor.
4. Svarta skor me klack, kommer från Skopunkten, 249 kronor.
5. Silvriga ballerina skor, kommer från Ellos, 199 kronor.
6. Blåa Pumps med hög klack, kommer från Ellos, 99 kronor.
7. Bronsfärgad bikini, kommer från Panos Ellos, 795 kronor.

image6



 Pusshejs<3

25 Maj

25 maj idag, bara 11 dagar till Linneahoney kommer:D!!    och tretton dagar tills vi åker till Thai!!   kan inte fatta det.. :'D Fan vad underbart det kommer att bli..! <3  Jag kommer typ DÖ!

Sista dagen ska jag tatuera mej också, men jag har inte bestämt vad jag ska tatuera än.. Tror att jag vill ha en slags minnestatuering för mormor och morfar:-) <3 men vet inte vad det skulle vara då..


Linneahoney och jag har snackat typ jättelänge på msn idag:D   och då snacka vi typ om allt ^^<3

haha :-)  Vi snacka också på telefonen också ^^    det var typ 70 år sen O_o ?

Men nu har jag kollat på "The Real Hustle" och ska gå och lägga mej ^^ och nu är det den där asäckliga reklamen om en chockladgubbe som blir slickad i öronen av två tjejer på bio.. ush! *gammal tant*

Sunny har rymt x antal gånger idag från lilla hagen också.. Det tycker vi inte om!  Vi måste sätta upp extra trådar så hon inte kan krypa under så lätt . haha :-) <3<3

image5

Btw, dissa mina finnar i pannan x(



Pusshejs<3


22 Maj

Middagen gick ganska bra (:   bara att jag och pappa började bråka, som vanligt.. xD    men jag älskar honom ändå (:   <3
Men sen var jag värsta dissaren och gick med Saga istället och pratade om allt (:   det var asläge sen juuuuuu!! <3  Tack för att du finns!! <3<3<3
Vi kanske ska åka till stan i helgen,   det ska bli roligt om vi gör det, men det kommer förmodligen inte bli av, för att jag kommer säkert få jobba och Saga kanske skulle vara med Sussie(?).


Ska jobba i morgon också vid halv fem med Sevil. Det kommer vara lite nervöst...
 
Saga frågade om jag skulle med på travhäst aktion i morgon, men jobbet kom i vägen, sablar!! Det skulle vara jätteroligt att följa med, men det får bli nästa gång (:

Har bestämt mej också för att jobba till den 15 Juli, om det passar om jag slutar då, för att jag har ju trots allt en liten fölbebis hemma då(:och under sommaren ska jag försöka lappa i hop familjen lite bättre.. Det går ju lite upp och ner nu :'(

Och i morgon,torsdag,  kommer Beate hem till mej förhemundervisning. hahahha.


Skriver mer typ i morgon efter jobbet, tror att jag får sluta klockan åtta igen, men imorgon ska jag komma dit halv 5 på eftermiddagen.. jag vet inte ens hur mycket lön jag får, vågar inte fråga:OxD


Pusshejs<3
image4

Jag är vid liv!

Idag hoppade jag Fleur, och tro det eller ej, men jag lever faktist!
Hoppade inte så högt eftersom att Fleur inte är igång så bra, och att hon inte får hoppa så högt, typ 70 cm bara;_; deprimerande eftersom att hon kan komma över 140 cm lätt..
Vi hoppade typ bara 50 cm idag, men jag ska försöka att hoppa 70 cm rättuppstående innan sommaren är slut.:)

Idag har jag också varit ute och varit lite allert med att springa 2 km, jag vet, det är inget att skryta med, jag skulle springa fyra, men det vart inte av för att innan så hade typ en häst i stallet rymt, så jag jagade häst i typ 20-30 minuter. Sen så sprang jag och Malte. haha. måste ha sett lite kul ut när malte typ GÅR och jag springer, sen ropar jag som en jävla galning för att han inte ska rymma från mej. hahahha.

Imorgon kommer också min fotölj, yippie!!  men den skulle typ ha kommit den 16:de, men den kommer imorgon istället.
Och så ska jag och moder till Täby imorgon, vi ska lämna in kameran, och jag ska in till h&m och kicks.

Funderar på hur jag ska klä mej, tror jag ska ha vitt linne med stenar, svart kjol och leggings.. aja, jag får se. björnborg skorna ska jag ha iaf!

Vi ska köpa mat också till middagen jag ska för moder, fader och våra grannar. Hahah, ska laga fisk, för att det var det man var tvungen att göra. Får se vad det blir. :)  Middagen kommer altså att bli min hemkunskapsläxa.

Det var nått mer som jag skulle skriva, men det har jag glömt bort nu. haha :)

Pusshejs<3<3





Onsdag

Nu sitter jag här framför datan mitt inatten, tittar på "How I Meet Your Mother",  ingen rolig är inne på msn, gaaah, hata vardagskvällar/nätter, då sover alla, inte ens en äcklig pedofil  är inloggad. deprimerande.. xD

Aja, idag skulle jag rida Borka med Fleur, men vi hoppade det, för att det var regn och åska här på förmiddagen, och så hade vi ont i huvudet och allt, så vi skippa det.
Men imorgon ska vi dela på Fleur och hoppa henne :-) eller jag iallafall, mamma säger att jag får skylla mej själv, säg inte att jag inte varnade dej när du ligger med brytna armar och ben när vi ska till Thailand!   aja. Jag kommer inte ramla av.

Och så har jag bestämt mej vad jag ska göra med mitt hår, äntligen!!  Jag ska bli blond igen, förlänga håret så jag får typ jättelång, och färga slinga nån rolig färg, antingen rosa eller bruna:-) Det ska bli roligt, men det kommer jag att göra efter Thailand just för att då har solen blekt mitt hår, så blir det lättare att få bort det svarta, så slipper jag bleka det, så jättemkt.  Vill ju inte slita på det mer än vad det behövs, eftersom att jag redan fönar och plattar det dagligen, för er som är intresserade av mitt hår..


Ikväll är det ju också säsongstart för Pussycatdolls klockan nio!       Det ska jag inte missa, man måste ju byta ut Top Model, då finalen var förra veckan, och Saleisha vann.

Nej nu ska jag nog stänga av datan, kolla lite på tv, och sen göra lite armhävningar och sit ups. Känner att jag inte är ute i god tid med att komma i form till Thailand. Hahahaha

Pusshejs <3


Jobb och sjuk pålle<3

Idag har jag börjat jobba på krogen. Det var roligt, men jobbigt, fick jobba i åtta timmar i sträck idag, och detta var första dagen. men inte klaga, för fan vad kul det var!!

Så blev Sunny, min häst, sjuk idag.. "/   

Troligen fång, fan... Hon behövde smärtstillande för att kunna gå över huvudtaget, och hon var redo att föla ihagen, och det är typ tre veckor förtidigt, men nu mår både Sunny och den lille bra:)
Sunny kommer inte få komma ut imorgon för att inte få i sej extra mat, och fodret ska dras ner, och det är inte bra då hon snart ska föla..   Så imorgon ska jag vara hos henne länge och någolunda tidigt på morgonen<3

Erik mår inte heller bättre, eller han mår bättre, men inte så mycket. Hoppas på det bästa!!
Han ska också kanske flytta, eftersom att hyran på lägenheten han hyr kommer att kosta upp till 13.000 :- i månaden, inte bra, inte bra.. Och den gamle gubben på åttionio år förstår inte att hon troligen måste flyttas p.g.a hans ålder, sjukdom m.m .  Typ alla hans grannar kommer att flytta också, han förstår inte att han kommer att bli ensam. Stackar´n!<3

idag bjöd jag också över mina grannar på fiskmiddag på onsdag, yippie, vi ska typ laga en fiskrätt och bjuda familj och vänner på, på hemkunskapen. kul? ja, ganska faktist.



Pusshejs<3

TISDAG

Tisdag idag, vilket betyder att jag ska boka biljetter till Mjölby idag!! tror jag.. ^^
Har pratat med rektorn, beate och göran idag också, så nu är det bestämt att jag har slutat skolan, HELT.
eller inte helt, jag ska få hemundervisning. underbart.

Träffade på mina underbara vänner idag också i skolan då jag skulle tömma mitt skåp <3  Saga, Linnea, Sandra, Robin<3 tack för att ni finns.
Det är nog första gången Saga kramar mej på riktigt <3
Saga hade också ett örhänge i örat, typ första gången sen femman?! haha.

Ska också börja jobba på Lördag, äntligen!

Pusshej, /Evelina

Ny Blogg

Evelina.

Skriver mer när jag lär mej om bloggen och sånt, så nu kommer jag bara att exprementera lite och sånt.(:

Puss hejs


RSS 2.0