arghhh

Idag har vi kelat med lilla My Thai, som har fått ny stavning, och hela namnet blir ju annat, men ändå lika dant utal.^^

My Thai har fått små tänder nu, och så bet hon mej i armen, ajajaj!

Vi har också släppt in alla hästar i samma hage , och vad Sunny sprang, aldrig sett henne trava vackrare än vad hon gjorde där. Ska försöka få fram den traven på nästa utställning vi är på (-:


Sen kolla vi på fotbollen, Tyskland vann ju.
Linus var här och Jan Inge, och jag å pappa. ^^

Och så var det dampanfall idag. AARRGHHHH

Jag hade väntat i sex fucking timmar på att en akution på tradera skulle sluta , och så la jag 80 spänn, och det vinnande budet vart 71.   jag var för seg. DAMP

men jag ska lägga bud på ett annat par lösögonfransar, de var mkt finare * moahah *

Man ser ju om de är nya när man öppnar de och allt, bara hoppas att man får nya, och det är inte jag som betalar, för mamma har lovat att jag ska få de i födelsedagspresent. JIPPIE.

Nu ska jag fortsätta droga min nya droglåt Rockstar med Nickelback, lyssnat på den i fyra dagar i sträck. omg.


*Hemma från Thailand*

Nu har vi kommit hem från Thailand, det är helt deprimerande, jag längtar verkligen tillbaka!!
Det har varit underbart, och mina killar är kvar(A)yay!!   eller var, är.. aja..

det är synd iallafall att vi har kommit hem, och eftersom att typ bara mina närmaste, om ens det,läser min onödiga blogg, haha, så vet de iallfall att ända sen jag kom hem från Thailand från förra året så har jag och Moww' <3 jobbat i hop som några jävla galningar för att få pengar till en Thailandsresa, och nu har jag faktist pengar till mej till en biljett till Thailand (oj vad många "till" det kom i den meningen), eller snart.. så fort jag får pengarna som moder och fader är skyldiga mej!
yeahyeahyeah!
Så nu ska jag bara samla ihop till en resa hem också, mohahahahhahah  ^^
känn er avundsjuka!
(A)
Jag är en snäll människa annars, jag låter bara elak nu, men jag är inte elak . haha, vilken tur att man inte kan komentera min blogg(A)
Och så ska jag med säga att sista dagen vi var i Thailand, den 17 Juni, kom årets föl till världen <3<3<3
Ett gulbrunt stoföl, och det är inte vanligt med welshar i denna färg, så vi är överlyckliga!!
Vi tror att detta kommer att bli Sunnys sista föl, men man vet illafall inte.
Detta år kommer jag iallfall satsa på att komma igång i en fin form med Sunny och nästa sommar ska jag nog börja tävla i hoppning. :-)
Åter till fölet!
Namnet på denna fölunge är Sunny Mai Thai <3    (Mamma håller inte med om att Thai ska stavas med h, utan bara Tai, men det ser så tomt ut så jag kommer att bestämma att stavningen kommer att vara Thai och inte Tai. Onödig fakta, jag vet , ;) )


Skolarbete..

SUUCK!!! Jag tror jag drunknar i SKOLARBETE!! Jag tror jag döööör. Allt ska vara klart i morgon, och jag har typ 75 saker kvar ._. nejmen seriöst, jag har ett prov jag ska skriva i morgon (onsdag) som jag inte har pluggat till, gräva två gropar i skogen och jämföra jord, men jag kommer bara tio cm ner för det är så stenigt, och gropen ska vara minst 70 cm djup, jag ska göra en kort samanfattning av judendomen,  brodera och jättemkt mer, och det ska vara klart i morgon halv tio.   Men broderingen kommer jag inte satsa på, för att jag bryr mej inte om jag får IG i slöjd eftersom att jag ändå inte vill bli designer eller något.. När allt är över i morgon kommer jag att jubla och ställa till med partaj.^^

Vi ska lämna Sunny till Marum i morgon kvart i åtta på morgonen. Sunny har blivit halt igen, vi tror att det är påväg en hovböld eller något liknande..

Linnea kommer på onsdag också!! Skojj! <3    Och på onsdag ska jag till tandläkaren för de ska typ kolla nånting om tandställningsshit. kul? nejje..
och jag ska till handelsbanken också, för mitt kort har gått sönder också, gaaahh..
Och sen efter det ska jag till H&M och köpa ett par strumpbyxor och kolla på klänningen jag hitta i Umeå. kommer säkert inte finnas där heller. xD

Aja, nu ska jag skriva sammanfattning av judendomen, och sen kanske nått mer om jag orkar, typ brodera. För det går ju fort, och det är inget jag behöver anstänga mej i. och det är faktist gansa kul. jag gör korsstygn för er som undrar..

Pusshejs <3

Hemma igen
Nu har jag kommit hem från Vadstena/Mjölby. Lite tråkigt, men vi ska ju faktist dit på torsdag igen!! :D   och Linnea kommer ju liksom i MORGON!    det kommer att bli helt crazy!   Och så åker vi till Thailand om tre dagar!! galet kul!

Jag har också bilder på lille Albin <3  Gullegris är han<3    Vi träffar ju kusinerna, och Jenny och Emma och oskar och alla dom på Torsdag på Linus student!     helt kuuuuuul!

Våran kamera är fortfarande på reperation, så vi ska fråga om vi får låna grannens kamera.    vi måste ju ha kamera i Thai! Annars avlider jag ._.

Mammas bin har svärmat också, de sitter i våran tall nu.. ._.      dampanfall.

Jag har också fått min cigghållare/plånbok med Tokio Hotel också. Ska ladda upp bild på den ^^

men nu måste jag plugga, jag arbetar om Thailand. yeeeeeeeeeeeeeeeeeees.


Albin<33
PussHejs<3image1


 

                              

RSS 2.0